USR: Nicușor Dan, preferat de membrii din București pentru alegerile la Primăria Capitalei

Peste 86% dintre membrii USR București îl susțin pe Nicușor Dan, fost președinte al partidului, la alegerile de anul viitor pentru Primăria Capitalei, ca independent, arată un comunicat al formațiunii.

„Democrația internă și promovarea competenței sunt două dintre valorile de bază ale USR. În spiritul acestor valori, USR București a derulat o consultare internă în perioada 8-11 octombrie pentru pentru a afla direct de la membrii USR care este soluția pe care o preferă la Capitală. 

Peste 86% dintre membrii care și-au exprimat o opțiune vor ca partidul să-l susțină pe Nicușor Dan, în calitate de independent, pentru Primăria Bucureștiului”, se arată într-un comunicat al USR, transmis presei duminică dimineață.

Rezultatele consultării au fost următoarele: 86,1% dintre membri îl susțin pe Nicușor Dan, 3,78% pe Dragoș Dragoteanu și 10,12% pe Mihnea Bărbulescu.

Potrivit sursei citate, la consultare și-au exprimat opiniile 741 de membri dintr-un total de 1917.

USR precizează că, în cadrul Conferinței Municipiului București ce va avea loc astăzi, vor fi prezentate rezultatele consultării și va fi discutată strategia politică a filialei în perspectiva alegerilor locale de anul viitor.

Loading...
x

Check Also

Civilii ucraineni care au primit, vineri, circa 20.000 de puști automate încep acum să ia prizonieri de război ruși

Unul dintre soldații ruși capturați în regiunea Sumy a izbucnit în lacrimi. Canalul Nexta TV ...