USR: Nicușor Dan, preferat de membrii din București pentru alegerile la Primăria Capitalei

Peste 86% dintre membrii USR București îl susțin pe Nicușor Dan, fost președinte al partidului, la alegerile de anul viitor pentru Primăria Capitalei, ca independent, arată un comunicat al formațiunii.

„Democrația internă și promovarea competenței sunt două dintre valorile de bază ale USR. În spiritul acestor valori, USR București a derulat o consultare internă în perioada 8-11 octombrie pentru pentru a afla direct de la membrii USR care este soluția pe care o preferă la Capitală. 

Peste 86% dintre membrii care și-au exprimat o opțiune vor ca partidul să-l susțină pe Nicușor Dan, în calitate de independent, pentru Primăria Bucureștiului”, se arată într-un comunicat al USR, transmis presei duminică dimineață.

Rezultatele consultării au fost următoarele: 86,1% dintre membri îl susțin pe Nicușor Dan, 3,78% pe Dragoș Dragoteanu și 10,12% pe Mihnea Bărbulescu.

Potrivit sursei citate, la consultare și-au exprimat opiniile 741 de membri dintr-un total de 1917.

USR precizează că, în cadrul Conferinței Municipiului București ce va avea loc astăzi, vor fi prezentate rezultatele consultării și va fi discutată strategia politică a filialei în perspectiva alegerilor locale de anul viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Câinele fără adăpost a devenit viral pentru că doarme cu o suzetă

– Reacţiile oamenilor nu au întârziat să apară Orice iubitor de animale va căuta compania ...